ıllıllı پروژه و مقــالات دانشــــجویی ıllıllı

ایـن سایــت تابــــع قوانـین جـــــمهوری اسلامی ایــــران مـی بـــاشد. اکثر مطالب دارای نام صاحب اثر و محل انتشار می باشند در صورتی که مایل به انتشار مطلب خود نیستید کافی است از صفحه تماس با ما، ما را مطلع کنید. لطفا از مطالب فقط در پیشینه تحقیق استفاده کنید و هرگز کپی نکنید.

تقویم لایه باز 96
http://kia-ir.ir

نظرسنجی سایت

فروشگاه رو جطور عرض یابی می کنید (نظرت چیه ؟)

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 446
  • بازدید دیروز : 208
  • بازدید کل : 150592

پیوند ها

آمار بازدید سایت

گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن


گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن

چکیده:

فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.

اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد.

فهرست:

مقدمه

اصطلاحات و تعاریف

آزمایشات

1 ) رطوبت

2) میزان خاکستر

3) اندازه گیری گلوتن گندم و آرد

4) میزان اسیدیته موجود در آرد

روش کار

الف – کنترل و نگهداری گندم

1- کنترل گندم ورودی

2- جدا سازی و تفکیک گندم

3- ذخیره سازی و نگهداری گندم

ب – آماده سازی و بوجاری گندم

جدا کننده مغناطیسی

جداکننده ( سپراتور )

شن گیر

ترییور ( دستگاه جداکننده بذر اصلی از سایر بذرها و ناخالصی ها )

پوستگیر

کانال هوا ( آسپیراتور )

آسپیراتور ترکیبی

ج – نم زدن و حالت دادن

فرایند نم زدن و حالت دادن

نم زدن

2-1 – نم زن پیاله ای / پیمانه ای

2 -2– نم زن با استوانه مدرج

2 – 3- دستگاه تنظیم کننده پیوسته رطوبت

د ـ فرایند تهیه آرد

مرحله شکافتن دانه

1-1-مرحله خردکردن

2- الک کردن

3- دستگاه تصفیه کننده

ه- محصولات نهایی فرایند تهیه آرد

و – بسته بندی و ذخیره آرد

نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه

تأ سیسات – طراحی – تسهیلات

شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد

ایمنی انبارها

ایمنی لوله های مورد استفاده در کارخانه با توجه به نوع سیال آن

ایمنی کارگران

*به همراه فهرست جداگانه

 

فرمت: word

تعداد صفحات: 22 صفحه

حجم: 600 کیلوبایت

قیمت: 800 تومان


مبلغ واقعی 2,000 تومان    60% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 800 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 373

برچسب های مهم

فارس - نی ریز

پاورپوینت و مقالات دانشجویی
" فروشگاهی از 4KIA "

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما